Søren springer ud
som selvstændig

Lokalavisen Varde, tirsdag den 21. april 2015
af: Kim Schou

42-årige Søren Peter Frøsig fra Varde har skiftet den faste månedlige lønseddel ud med en tilværelse som selvstændig

Nu gælder det marketingfirmaet Creative Signature, hvor det er muligt at leje Søren Peter Frøsig som marketingpartner på freelancebasis, for en kortere eller længere periode – uden fastansættelse.

Efter mere end tyve års ansættelse på reklamebureau, medier og marketingsafdelinger, senest som marketingkoordinator i Den Jyske Sparekasse, benyttede den 42-årige vardenser en omstrukturering i sparekassen, som springbræt ud i livet som selvstændig.

“Jeg tænkte, at skulle det være, så skulle det være nu. Jeg havde jo længe gået med den her drøm om at have mit eget firma, og omstændighederne gav mig ”skubbet”,” siger Søren Peter Frøsig.
I Creative Signature er det muligt at leje Søren Peter Frøsig som sparringspartner til markedsføring af virksomheder.

Smart koncept

“Det smarte ved det er, at virksomhederne får fuldstændig det samme, som hvis de havde deres egen marketingsafdeling. Her betaler de bare kun for den tid der bruges på markedsføring af deres virksomhed og ikke de fulde 160 timer i måneden som en medarbejder ellers koster,” påpeger Søren Peter Frøsig.
Eksempelvis kan han styre en virksomheds aktivitet på Facebook eller opdatering af hjemmeside – en opgave, der sjældent kræver en fuldtidsstilling. Han kan også bruges til kreativ sparring og effektiv planlægning af virksomhedens markedsføring, grafisk opsætning og udtænkning af koncepter til kundearrangementer eller messer.

“Jeg kan lejes helt ned til 15 minutter ad gangen, men der er også virksomheder, som helt sikkert kan have brug for et abonnement med et timeforbrug på f.eks. 8 timer i måneden. Alt er muligt,” smiler Søren Peter Frøsig.

For ham har det været vigtigt ikke at være ”gift” med medier eller leverandører.

“Så kan jeg nemmere rådgive kunderne om hvorvidt deres markedsføring skal gå i den ene eller anden retning. Det betyder frihed til at vælge netop de medier og materialer, der er relevante for dem,” forklarer Søren Peter Frøsig.

Læs ariklen som pdf
fra Lokalavisen Varde
Læs artiklen i web-udgave
fra Lokalavisen Varde
Image module
Send mig en besked

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Navn

Telefonnummer

Emne

E-mail

Din besked