Om Creative Signature

Ejes og drives af mig, Søren Peter Frøsig
team image
Søren Peter Frøsig
Indehaver og kreative sparringspartner
Freelance marketingpartner for mindre og mellemstore virksomheder og institutioner, som ønsker at markedsføre sig professionelt.

Freelance
marketingpartner

Creative Signature er freelance marketingpartner for mindre og mellemstore virksomheder og institutioner, som ønsker at markedsføre sig professionelt, men hvor der ikke er basis for at ansætte én eller flere medarbejdere til at varetage denne opgave.

Creative Signature ejes og drives af mig, Søren Peter Frøsig. Det er mig der løser opgaverne og det er mig der er din sparringspartner omkring din virksomheds markedsføring.

Ved at samarbejde med Creative Signature som freelance marketingpartner, får du en fleksibel løsning, hvor din virksomhed nemt kan ”skrue op og ned” for marketingressourcen. Creative Signature er der, når din virksomhed har brug for det, resten af tiden er det gratis.

Ejerforhold

Creative Signature er stiftet i marts 2015 og ejes og drives af mig, Søren Peter Frøsig. Jeg er gift og far til to drenge. Jeg har mere end 20 års erfaring med markedsføring og alle former for medier (print, web, radio, tv m.v.) og jeg har en baggrund som mediekonsulent, marketing- og projektkoordinator, grafiker, webmaster, kreativt hoved og sparringspartner.

Vision

Creative Signature vil være den bedste og mest anerkendte freelance marketingpartner i Vestjylland og give nærværende sparring og inspiration til optimal udnyttelse af kundens marketingbudget.

Mission

Creative Signature vil skabe vækst i Vestjylland, ved at være den bedste og mest anerkendte freelance marketingpartner for virksomheder og institutioner, så der skabes positiv opmærksomhed omkring kunderne, så de skaber resultater. Creative Signature er nærværende og har fingeren på pulsen og har et indgående kendskab til kundens kultur, identitet og mål.

Send mig en besked

Navn

Telefonnummer

Emne

E-mail

Din besked

Revisor

Revisionscentret 5R
Frodesgade 109
6700 Esbjerg

Bank

Skjern Bank
Bøgevej 2
6800 Varde