Creative Signature
de lokale medier

De lokale ugeaviser, JydskeVestkysten og ProVarde Avisen har, siden opstarten i april 2015, løbende haft fokus på Søren Peter Frøsig og Creative Signature med artikler i avisen og på internettet.

I artiklerne er der skrevet om Creative Signatures koncept, hvor man lejer en marketingafdeling, de timer der er brug for det i Varde, Esbjerg og Billund Kommuner og i resten af Danmark.

Søren springer ud som selvstændig
www.jv.dk, mandag den 20. april 2015 Ugeavisen Varde, tirsdag den 21. april 2015 af: Bent Christensen, bch@jv.dk
VARDE: 42-årige Søren Peter Frøsig fra Varde har skiftet den faste månedlige lønseddel ud med en tilværelse som selvstændig. Nu gælder det marketingfirmaet Creative Signature, hvor det er muligt at leje Søren Peter Frøsig som marketingpartner på freelancebasis, for en kortere eller længere periode – uden fastansættelse.
Image module
Søren springer ud som selvstændig
Lokalavisen Varde Tirsdag den 21. april 2015 Af: Kim Schou
42-årige Søren Peter Frøsig fra Varde har skiftet den faste månedlige lønseddel ud med en tilværelse som selvstændig. Nu gælder det marketingfirmaet Creative Signature, hvor det er muligt at leje Søren Peter Frøsig som marketingpartner på freelancebasis, for en kortere eller længere periode – uden fastansættelse
Image module
Hvad er et værste der kan ske?
aPropos, ProVardes profilavis Oktober 2015 Af: Leif Møller - lmo@ugeavisen.dk
Søren Peter Frøsig valgte at opsige sit faste job, for pr. 1. april at afprøve drømmen som selvstændig. En økonomisk usikker vej han ikke har fortrudt. ”- Tiden var moden. I foråret blev marketingafdelingen i Den Jyske Sparekasse, hvor jeg var ansat, halveret, og selvom jeg var en af dem, der fik lov at blive, havde jeg inderst inde truffet beslutningen…”
Image module
Den torsdag Søren Peter tog sit store spring
JydskeVestkysten Torsdag den 12. november 2015 Af: Yvonn Tittel, yti@jv.dk
Selvstændig: Søren Peter Frøsig er far til to, husejer og gift – og havde forberedt sig, da der var fyringsrunde i sparekassen. Han blev ikke fyret, men valgte at springe selv. Fyringsrunden ramte marketingafdelingen i Den Jyske Sparekasse tirsdag den 24. februar. Søren var den ene af de to kolleger, ud af fem, der ikke fik en fyreseddel.
Image module
Send mig en besked

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Navn

Telefonnummer

Emne

E-mail

Din besked